Győrben és Mosonmagyaróváron
1994 óta megbízható partner!

Rendkívüli közlemény ( covid-19 ) 2020.03.16.

Kedves jelenlegi és leendő Hallgatóink, Kedves Munkatársaink! A kialakult járványügyi helyzet miatt fokozott biztonsági intézkedéseket vezettünk be, a futó tanfolyamokat átszervezzük, valamint jelentősen bővítjük ONLINE nyelvi képzéseink palettáját. Ügyfélszolgálatunk elérhető és az is marad.

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY - ALFA NYELVSTÚDIÓ

Biztonsági intézkedések: BEVEZETVE
Higiéniai protokoll: LEGMAGASABB SZINT
Ügyfélszolgálat: SZEMÉLYESEN & ONLINE
Tanfolyamok megtartása: SZEMÉLYESEN & ONLINE

✅ ONLINE képzési palettánkat jelentősen bővítjük

✅ ÚJ / INDULÓ képzéseinkre online is jelentkezhetsz

Az ALFA Nyelvstúdió Vezetősége által kiadott rendkívüli közleményt az alábbiakban olvashatjátok, mely a kialakult járványügyi helyzethez kapcsolódó intézkedésekről, jelenlegi és leendő Nyelvtanulóinkat érintő információkról nyújt tájékoztatást.

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

Az ügyfeleink és munkatársaink biztonságára természetesen most kiemelten fokozott figyelmet szentelünk.

A járványügyi helyzet következtében a kormány bármikor elrendelheti a nyelviskolák nyitvatartásának és kontaktórás / személyes tanfolyamainak korlátozását, illetve mi magunk is haladéktalanul emellett fogunk dönteni amennyiben úgy ítéljük meg, hogy ez a lépés a biztonságotok érdekében szükségessé válik.

Addig is, amit csak lehet, megteszünk annak érdekében, hogy nyelvstúdiónk biztonságos legyen.

  • Munkatársaink számára újraoktatjuk és számon kérjük higiéniai sztenderdjeinket
  • A lehető leggyakrabban fertőtlenítjük az asztalokat, székeket, kilincseket és a mosdókat.
  • Hallgatóinknak és Nyelvoktatóinknak közvetlenül minden tanfolyam előtt fertőtleníteniük kell a kezüket.
  • Figyelünk munkatársaink egészségére, a legkisebb gyanút vagy bármilyen betegség jelét mutató munkatársat minimum 14 napra felmentjük a munkavégzés alól.
  • Kérjük, ha külföldön voltatok, vagy betegnek érzitek magatokat, a biztonsági idő leteltéig, vagy a teljes gyógyulásig maradjatok inkább otthon.
  • Javasoljuk az átutalásos fizetési mód választását.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Személyes és online ügyfélszolgálatot is tartunk, részletek a weboldalunkon.

JELENLEGI HALLGATÓINK FIGYELMÉBE

Bármilyen korlátozás is kerül bevezetésre, garantáljuk, hogy a befizetett tanórák maradéktalanul megtartásra kerülnek. Minden egyéni képzésen résztvevő hallgatóval és minden csoporttal közösen egyeztetünk a kialakult helyzetről, majd a kéréseket a lehető leginkább figyelembe véve döntünk arról, hogy az adott képzést személyes / kontaktórás vagy online vagy blended learning ( online & offline kombinációja ) formában folytatjuk tovább. Amely képzéseknél valamilyen okból kifolyólag jelenleg egyik oktatási formára sincs mód, a képzéseket a megoldás megtalálásáig szüneteltetjük és a tanórák felhasználási határidejét a szünet időtartamával meghosszabbítjuk.

LEENDŐ HALLGATÓINK FIGYELMÉBE

Ügyfélszolgálatunk továbbra is rendelkezésetekre áll online és személyes formában is. Személyes ügyfélfogadáshoz a rendkívüli helyzetre való tekintettel kérjük minden stúdiónk esetében szíveskedjetek előzetesen időpontot egyeztetni. Egy adott időintervallumban csak egy érdeklődőt fogadunk, csökkentve ezzel is a biztonsági kockázatot.

A jövőben a megszokott személyes / kontaktórás / skype képzéseink mellett jelentősen kibővítjük jelenlegi ONLINE palettánkat és sokkal szélesebb kínálatban és nagyon változatos formákban kínálunk majd ONLINE / TÁVOKTATÁSOS sőt még BLENDED LEARNING ( online & offline kombinációja ) képzéseket is, kiszolgálva azokat akik most inkább otthonról tanulnának vagy csak erre van lehetőségük. Ezeknek az új képzéseknek a részleteit rövidesen közzétesszük.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Kérlek figyeljétek az ALFA Nyelvstúdió weboldalát és facebook oldalunkat, a legfrissebb változásokkal, információkkal kapcsolatosan ezeken a felületeken jelentkezünk.

Nagyon vigyázzatok Magatokra, Idősebb Szeretteitekre pedig még annál is jobban!

Köszönettel:

ALFA Nyelvstúdió Team