Győrben és Mosonmagyaróváron
1994 óta megbízható partner!

100% Garancia Vállalás

100% GARANCIA VÁLLALÁS!


Meglepetések helyett, válassza az ALFA Nyelvstúdiót!

Ha az ember pénzt és időt szán a tanulásra egyértelműen szertné, hogy cserében minőségi, és a tájékoztatásnak megfelelő szolgáltatást nyújstanak számára.

Sajnos sok helyen csak ígérgetnek, nálunk viszont minden ígéret és kijelentés ami a szolgáltatásainkra vonatkozik TÉNYEKEN alapul.

Számunkra az egyik legnagyobb minőségi elismerés, hogy volt hallgatóink gyakran visszajárnak hozzánk beszélgetni, sikereiket elmesélni, valamint örömmel és nyugodt szívvel ajánlják tovább nyelvstúdiónkat.


Az ALFA Nyelvstúdióban GARANTÁLT MINŐSÉGET KAP!


STATISZTIKA GARANCIA Alapítva 1994 ; Több mint 20 év tapasztalat ; Több ezer sikeresen végzett hallgató Évente több száz ember jelez vissza, hogy a nálunk megszerzett nyelvtudásának köszönhetően sikeresen állást szerzett itthon vagy külföldön.
TANÁR
GARANCIA
Szigorú felvételi eljárás ; Ellenőrzések ; Továbbképzések; Tanárcsere Tanáraink kiválóan képzettek, szigorú felvételi eljáráson és ellenőrzéseken esnek át: célnyelven történő szakmai interjú, hospitálás, óralátogatások, rendszeres továbbképzések stb… Tanáraink türelmesek, kedvesek, megértőek és tisztában vannak vele, hogy a szakmai tudás mellett az emberi odafigyelés és törődés is alapkövetelmény nálunk. Garantáltan elégedett lesz nyelvstúdiónk Tanárával, de ha a csoport úgy dönt, másik Tanárt biztosítunk!
TUDÁSSZINT
GARANCIA
Szakmai vezetők által ellenőrzött írásbeli és szóbeli szintfelmérők Jól kidolgozott szintfelmérési rendszerünknek köszönhetően ügyfeleink a tudásszintjük számára legmegfelelőbb csoportba kerülnek.
ÓRASZÁM
GARANCIA
Nincs elveszett tanóra A hivatalos ünnepnapok miatt nincs óraszám veszteség, sőt egyéni képzéseink során időben történő óralemondás esetén, abszolút nem létezik elveszett tanóra.
NYELVVIZSGA
GARANCIA
Ingyenes nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam, szükség esetén Amennyiben sikeresen elvégez valaki nálunk egy nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamot és mégse sikerül a nyelvvizsgája, a legközelebb induló nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamunkat teljes egészében ingyenesen biztosítjuk számára.
OKTATÁSI PROGRAM GARANCIA NSZFH engedély ; kiscsoportos, kommunikatív ; életszerű oktatás A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által engedélyezett oktatási programokkal rendelkezünk. Képzéseinket jellemzi a kiscsoportos, életszerű, kommunikatív, minőségi nyelvoktatás, valós szituációkkal és rengeteg beszéddel
SZAKMAI
HOZZÁÉRTÉS
GARANCIA
Szakmai vezető ; Nyelvenként Tanulmányi vezető - Vezetőtanár Külön nyelvoktatási szakmai vezetővel és nyelvenként tanulmányi vezetőkkel rendelkezünk, így folyamatosan tudjuk garantálni a korszerű és magas szintű nyelvoktatás feltételeit
MINŐSÉG
BIZTOSÍTÁSI
RENDSZER
GARANCIA
NYESZE
Intézményi és Oktatói mindőségbiztosítási - minőségirányítási és ellenőrzési rendszer
Az ALFA Nyelvstúdió átvette és alkalmazza a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének minőségirányítási rendszerét, oktatói minőségbiztosítási / minőségirányítási és ellenőrzési rendszert valamint intézményi minőségbiztosítási / minőségirányítási és ellenőrzési rendszert működtet.  
TECHNIKAI
FELSZERELTSÉG
GARANCIA
Rendszeres eszközbeszerzés, fejlesztések, interaktív oktatás Eszközbeszerzés, számítógépek, laptop, projektor, vetítővászon vásárlása az interaktív oktatási programok megvalósításához
VÁLLALATI GARANCIA Nemzetközileg is ismert és elismert céges partnerek Folyamatos, hosszú távú együttműködéseket sikerül kialakítani nemzetközileg is ismert és elismert céges partnereinkkel. Referenciáink listája a menüből elérhető.
ELÉGEDETTSÉG
MÉRÉS
GARANCIA
A 393/2013. (XI. 12.) KORM. RENDELET-nek megfelelő rendszeres elégedettségmérés A 393/2013. (XI. 12.) KORM. RENDELET-nek megfelelő rendszeres elégedettségmérést vezettünk be. Kiegyensúlyozott, minőségi oktatásra utaló éves átlageredményekkel rendelkezünk a hallgatói elégedettségmérések kiértékeléseinek alapján
FORDÍTÁS
GARANCIA
Gyakorlott fordítók ; Rövid határidők ; Pontos precíz munka ; Többszörös ellenőrzési szürő átadás előtt ; Bélyegzővel hitelesítve ; Hasznos karakter garancia ; Határidő garancia Az gyakorlott fordítók által elkészített fordítások többszörös ellenőrzési szűrőn esnek át az átadás előtt. Garantáltan csak a hasznos karakterekért számolunk fel díjat. Az ALFA Nyelvstúdió a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének tagja, így nyelvstúdiónk fordításon elhelyezett bélyegzője komoly minőséget reprezentál. Amennyiben a fordítás a Nyelvstúdió hibája miatt nem készül el a vállalt határidőre, a fordítást a megrendelőnek nem kell átvennie, az addig elvégzett munka díjmentes.
TOLMÁCSOLÁS
GARANCIA
Komoly szakmai tapasztalattal rendelkező gyakorlott tolmácsok ; Pontos érkezés ; Pontos közvetítés Nyelvstúdiónk kizárólag komoly gyakorlattal rendelkező, megbízható, pontos tolmácsokat alkalmaz.
KÜLSŐ
ELISMERÉS
GARANCIA
Ajánlott és Minősített Nyelviskola ; A Nyelviskolák Szakmai Egyesületének tagja ; EU / ÁLLAMI / TÁMOP képzések Az ALFA Nyelvstúdió ajánlott és minősített nyelviskola. A Nyelviskolák Szakmai Egyesületének / NYESZE / tagja. Komoly elismerésnek tartjuk az EU / ÁLLAMI támogatott / TÁMOP / képzésekben történő részvétel lehetőségét.

nyesze
  • A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete / NYESZE / által ajánlott és minősített nyelviskola

  • A Nyelviskolák Szakmai Egyesületének tagja

  • A NYESZE minősítési rendszere az évek során több kitüntetésben és díjban is részesült: 1999-ben a japán IIASHA-SHIBA Díjat, 2003-ban pedig az Európai Nyelvi Díjat nyerte meg.

  • A NYESZE emellett tagja a Nemzeti Minőség Klubnak.


minoseg
  • 100% GARANCIA VÁLLALÁS!

  • Meglepetések helyett, válassza az ALFA Nyelvstúdiót!