Győrben és Mosonmagyaróváron
1994 óta megbízható partner!

Angol - Német - Diák Akadémia - A nyelvtanulás célja szerint ( AN_3 )

ANGOL / NÉMET
NYELVTANULÁS & NYELVVIZSGA - ÖSSZES NYELV / KOROSZTÁLYOK / DIÁK AKADÉMIA - CÉL SZERINT


1. ÁLTALÁNOS NYELVISMERET

ÁLTALÁNOS NYELVISMERET KER A1 - C1 szintig

CÉL: Általános nyelvismeret megszerzése vagy felfrissítése / továbbfejlesztése kezdőtől a tárgyaló szintig, KER A1 - KER C1

RÉSZLETEK>>


2. NYELVVIZSGA

2 IN 1 NYELVVIZSGA + FELKÉSZÍTÉS 1HELYEN AZ ALFA-BAN

#2 in 1 felkészülés és vizsgázás 1helyen az ALFA-ban #akkreditált nyelvvizsgahely #100% nyelvvizsgára felkészülési garanciával*

CÉL: Nyelvvizsgára történő célirányos felkészülés / Nyelvvizsga megszerzése. Nyelvvizsga garanciával, a régió legjobb, legrutinosabb, legtürelmesebb, legérthetőbben magyarázó oktatóival készülhetsz fel. Olyan oktatókkal akik egyeben vizsgáztatnak is.

NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÜLÉS + NYELVVIZSGA | RÉSZLETEK>>

CSAK FELKÉSZÜLÉS | RÉSZLETEK>>
CSAK NYELVVIZSGA | RÉSZLETEK>>

_

3. ÉRETTSÉGI

2 IN 1 NYELVVIZSGA + FELKÉSZÍTÉS 1HELYEN AZ ALFA-BAN

CÉL: Érettségire történő célirányos felkészülés. Győr és Móvár legjobb, legrutinosabb, legtürelmesebb, legérthetőbben magyarázó oktatóival készülhetsz fel. Olyan oktatókkal akik egyeben vizsgáztatnak is.

RÉSZLETEK>>

_


4. KÜLFÖLDI MUNKAVÁLLALÁS

KÜLFÖLDI MUNKAVÁLLALÁSRA FELKÉSZÍTŐK

CÉL: A külföldi munkavállalásra történő tökéletes felkészülés. A sepcialitásunk már 1994 óta, folyamatosan fejlesztve és modernizálva. A legintenzívebb képzéseink.

RÉSZLETEK>>



5. ÁLLÁSINTERJÚ

ÁLLÁSINTERJÚRA FELKÉSZÍTŐK

CÉL: Az állásinterjúra történő tökéletes fekészülés. Jól tudjuk mire kell odafigyelni egy állásinterjú során, mik lehetnek a kérdések és felmerülő témakörök.

RÉSZLETEK>>




6. SPECIÁLIS NYELV

HALADÓKNAK ÜZLETI / GAZDASÁGI / SZAKMAI NYELVEK ELSAJÁTÍTÁSA

CÉL: Valamely speciális nyelv / üzleti nyelv / gazdasági nyelv / szakmai nyelv elsajátítása. Legyen szó bármilyen iparághoz / szolgáltatáshoz / termékhez / foglalkozáshoz / munkahelyi pozícióhoz kapcsolódó speciál nyelvről, mi segítünk a megtanulásában.
RÉSZLETEK>>




7. ANYANYELVI KÉPZÉS

ANYANYELVI KÉPZÉSEK

CÉL: A nyelvtudása tökéletesítésének legjobb módja, akár egy haladó képzéssel párhuzamosan, akár utána...

RÉSZLETEK>>




8. ELŐK. CLUB

ELŐKÉSZÍTŐ & GYAKORLÓ CLUB

CÉL: Gyere el előkészítő & gyakorló klubunkba. Ha kezdő vagy, akkor az oktató elmagyarázza Neked az alapokat, melyeket közösen be is gyakoroltok. Ha már tanulod a nyelvet és mellette jársz, az oktatótól bármit kérdezhetsz, és gyakorolhatod azokat az anyagrészeket oktatói ellenőrzéssel, melyek nehezebben mennek. Nehezen megy az iskolába a nyelvtanulás? Gyere el és segítünk megérteni az aktuális anyagrészt és megírni a házi feladatodat. Szeretnél a suliban a legjobb lenni? Gyere el, és az aktuális anyagrészhez tanítunk néhány olyan dolgot pluszban, amitől leesik az iskolai tanárod és az osztálytársaid álla.
RÉSZLETEK>>



9. SZINTENTARTÓ CLUB

SZINTENTARTÓ / TÁRSALGÁSI CLUB

CÉL: A kemény munka árán megszerzett tudás megtartása / szintentartása. Gyakori probléma, hogy a meglévő tudás feledésbe merül. Elevenítsd fel vagy tartsd szinten már meglévő tudásodat. Ne hagyd elveszni, amiért egyszer már megdolgoztál, a nyelvtudás mindig érték...
RÉSZLETEK>>



8. NYELVI COACHING

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ / NYELVI TRÉNING / NYELVI COACHING

CÉL: EGYÉNI KONZULTÁCIÓ / NYELVI COACHING / NYELVI TRÉNINGEK, melyek segítenek, hogy a PRIVÁT és az ÜZLETI ÉLETBEN is, JOBBAN ÉRVÉNYESÜLJ
RÉSZLETEK>>



_

CÉGEKNEK

CÉGES NYELVOKTATÁS

MIÉRT JAVASOLJUK? Maximálisan "személyre és cégre szabunk", rugalmasak vagyunk, és segítünk a cég céljait minél hamarabb elérni!

Angol, Német, Olasz, Spanyol, Francia, Orosz, Szlovák, Egoztikus és Ritka nyelvek

RÉSZLETEK>>